Employee Housing Agency (EHA)

De partner voor uw personeelshuisvesting.
Hero slider 1
Hero slider 2
Hero slider 3
Ontdek meerNeem contact op
Balcony image
OVER ONS

Vereenvoudigde oplossingen voor personeelshuisvesting

Employee Housing Agency (EHA) is dé partner voor bedrijven die op zoek zijn naar personeelshuisvesting. Met EHA aan uw zijde kunt u rekenen op een volledige ontzorging van de huisvestingsbehoefte voor al uw personeel.

Met ons team's uitgebreide ervaring in de vastgoed- en personeelshuisvesting branche, gecombineerd met het gebruik van geavanceerde algoritmes, identificeren we wereldwijd de meest kost efficiënte huisvesting opties. Deze innovatieve aanpak onderscheidt ons van traditionele huisvesting makelaars, omdat we op wereldwijde schaal huisvestingsoplossingen kunnen bieden tegen de beste prijzen. In slechts één jaar hebben we met behulp van deze methode al meer dan 1.000 mensen succesvol gehuisvest in heel Europa.

Onze missie is om alle zorgen rondom personeelshuisvesting weg te nemen voor onze gewaardeerde klanten.

HOE WIJ WERKEN

Strategieën, algoritmes en een uitgebreid netwerk van verhuurders

Door gebruik te maken van ons uitgebreide netwerk van vertrouwde verhuurders, grondige kennis van de huizenmarkt en op data gebaseerde strategieën, zijn wij in staat om wereldwijd tegen de scherpste prijzen te opereren. Bij EHA staat persoonlijkheid centraal en bieden we een breed scala aan op maat gemaakte huisvesting opties.

Ons proces is eenvoudig, betrouwbaar en volledig kosteloos. Wij rekenen geen kosten op voorhand en verwerken onze tarieven in de gepresenteerde huurprijs. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent en is het nog makkelijker om ons aanbod te vergelijken. Met deze aanpak voorzien we u van alle informatie die u nodig heeft om een weloverwogen keuze te maken, zonder dat u hierbij extra kosten maakt of tijd verliest.

Housing corner image

Ons gratis huisvestings proces

Information icon blue

Project informatie

Vertel ons alles wat u nodig heeft voor uw medewerkers (zoals aantal werknemers en maximale reistijd) om uw aankomende project zo succesvol mogelijk te maken.

Receipt icon blue

Onze zoektocht

We beginnen met het zoeken naar de beste accommodaties door gebruik te maken van onze algoritmes, kennis van de huisvestingsmarkt en ons wereldwijde netwerk van verhuurders.

Book icon blue

Presentatie

Binnen een week presenteren we u een lijst met opties waaruit u kunt kiezen. Tevreden met het resultaat? Let’s book!

Phone icon blue

Support

Zodra de accomodaties zijn geboekt, blijven gedurende de huurperiode actief betrokken. Wij ontfermen ons over alle vragen en problemen gedurende het verblijf.

World icon blue
Wereldwijd beschikbaar
Euro icon blue
Volledig kosteloos
Lightning icon blue
Optie presentatie binnen een week
Results Dutch
RESULTATEN

Prestaties die voor zichzelf spreken

Niets is fijner dan tevreden klanten en succesvol afgeronde projecten. In het afgelopen jaar hebben we meer dan 1.000 personen succesvol gehuisvest in heel Europa.

Deze resultaten hebben wij behaald door onze expertise in het bieden van uitgebreide ondersteuning voor al uw behoeften op het gebied van personeelshuisvesting, waar ter wereld uw projecten u ook brengen. Met EHA aan uw zijde kunt u erop vertrouwen dat we er alles aan zullen doen om uitzonderlijke oplossingen te bieden tegen de beste huurprijzen.

Heeft u moeite met het vinden van geschikte huisvesting? Laat ons u helpen!

Veelgestelde vragen

Euro icon white
Welk tarief hanteren jullie voor het presenteren van de huisvestingsmogelijkheden?
Earth icon white
In welke landen zijn jullie actief?
Switch icon white
Wat onderscheid jullie van standaard huisvesting makelaars?
Pen icon white
Zijn we gebonden aan verplichtingen of kosten bij het opsturen van ons project?
Rocket icon white
Ik werk voor het eerst met jullie samen, hoe ziet dat er uit?
Neem contact op